Prestatieafspraken 2020 ondertekend

Publicatiedatum: 12-12-2019

 

De prestatieafspraken voor 2020 met de gemeente Velsen, de Huurdersraden en de woningcorporaties zijn getekend. Directeur Eric van Kaam en de voorzitter van onze Huurdersraad Raymond Crezee zijn blij met de bijdrage die Velison Wonen levert aan de prestatieafspraken. 

Klik hier voor de prestatieafspraken 2020

Bijdrage Velison Wonen aan de prestatieafspraken

In 2020 levert Velison Wonen door de toevoeging van 105 woningen een bijdrage aan de beschikbaarheid van woningen in de krappe woningmarkt in Zuid-Kennemerland en IJmond.

We gaan ook door met het verduurzamen van onze woningen. Zo  werken we aan de duurzaamheidsdoelstellingen én aan het verlagen van de woonlasten voor onze huurders. We verwachten dat ons woningbezit in 2020 een gemiddeld energielabel B behaald heeft.

In de prestatieafspraken hebben we ook afgesproken ons in te zetten voor onze 75+ bewoners. We willen dat het voor deze groep bewoners desgewenst makkelijker wordt om vanuit een grote woning te verhuizen naar een kleiner, meer passend huis.

Met deze en vele andere afspraken werken we met onze Huurdersraad, collega-corporaties en de gemeente samen aan het realiseren van voldoende, betaalbare, duurzame en kwalitatief goede woningen in Velsen .

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden