Overlast melden

Het samenleven met buren gaat niet altijd even makkelijk. We wonen dicht op elkaar en je hoort elkaar al snel. Het is belangrijk dat we rekening houden met elkaar, maar ook een beetje tolerant zijn. Velison Wonen maakt een verschil tussen last en overlast. U leest hier wat dat verschil is, wat u zelf kunt doen en wanneer u ons inschakelt.

Is er sprake van ernstige geluidsoverlast, bedreiging, intimidatie, geweld of criminele activiteiten dan belt u de politie: 0900-8844. Is de situatie echt dringend, bel dan 112.

 • 1

  Last of overlast?

  Last

  Waarschijnlijk heeft u er weleens mee te maken, last van uw buren. Denk bijvoorbeeld aan incidentele geluidsoverlast, het blaffen van een hond, spelende kinderen, het voeren van vogels,  het onkruid dat te hoog staat, leef- of klusgeluiden. Het zijn zaken waar u zich aan kunt storen, maar die u onderling moet oplossen.

  Overlast

  Het komt helaas ook voor dat de situatie ingewikkelder of heftiger is. De overlast is structureel en extreem. Denk aan drank/of drugsgebruik, extreme geluidsoverlast, psychische problematiek, ernstige vervuiling van de woning of tuin. Dit meldt u bij ons, wij nemen overlastzaken in behandeling.

 • 2

  Overlast melden

  Als u overlast ervaart, begrijpen wij dat u graag uw verhaal persoonlijk wilt vertellen. Voor onze dossiervorming is het echter belangrijk dat u de overlast ook schriftelijk meldt door het Registratieformulier Overlast in te vullen.

  U kunt het formulier ook telefonisch opvragen, wij sturen u het dan toe.

  Uiteraard mag u ook een brief of een e-mail sturen (info@velisonwonen.nl). Omschrijf zo volledig mogelijk waar het om gaat.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden